NRG-Office aanwezig inNOWvate

Kennis opdoen naast je dagelijkse werk

Bij NRG-Office vinden we het belangrijk dat onze Supply Chain collega's zich blijven ontwikkelen, ook naast hun dagelijkse werkzaamheden. Dat klinkt als een open deur en dat veel gezegd wordt, daarom leggen we het graag uit. Ontwikkeling maak je door tijdens je werkzaamheden. Je leert van alles wat er in de praktijk gebeurt. De praktijk is in de meeste gevallen namelijk een stuk complexer dan alleen de theorie die je hebt geleerd toe te passen. Hoe zorgen we dan voor ontwikkeling naast de werkzaamheden?


Dat gebeurt op twee manieren: onderlinge kennisdeling tijdens kennissessies en het opdoen van kennis tijdens opleidingen en het bezoeken van beurzen. In dit geval wordt het opdoen van kennis uitgelicht, we zijn namelijk op bezoek geweest bij inNOWvate. Onze Supply Chain professionals Esmee Moreau en Cees Louwen zijn samen naar de Rijtuigenloods in Amersfoort afgereisd waar de beurs plaatsvond. Wat ze tegenkwamen en hebben geleerd zie je in de onderstaande video.

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.

''Innoveren is goed, maar je moet ook terug kunnen gaan naar de basis en zorgen dat je alles op orde hebt''