Rondleiding op locatie Zwolle

Op bezoek in Zwolle

Locatie Zwolle heeft in februari haar deuren geopend. De charme van het LinkedLabels clubhuis voel je direct bij binnenkomst. Wanneer je op de bank neerploft tuur je weg bij de aanblik van de oude Hanzestad.

De werkweek in Zwolle Het nieuwe clubhuis wordt op dit moment bemand door Falko. Vanaf april komt Ellen van de Belt het team versterken. Als recruiter en echte Zwollenaar gaat zij ons helpen bij het aantrekken van noordelijke talenten voor interim en W&S klussen. Falko heeft de afgelopen maanden hard aan de weg getimmerd met ondersteuning van collega’s. Met met de opening van onze 3e locatie begin dit jaar zijn er een paar nieuwe overleggen in het leven geroepen, zoals het vestigingsoverleg met Gijs (Brinkhoff) en Joost (van Ginkel). “Zo zorgen we ervoor dat we landelijk geen blinde vlekken hebben”. De rest van zijn week staat in het teken sales afspraken, collega’s bezoeken en mooie matches tussen klant en kandidaat blijven maken.

Verschillen tussen de locaties Als Business manager heeft Falko in Nijmegen en Amsterdam gewerkt. Het grootste verschil tussen de locaties? Dat is volgens hem de nuchtere mentaliteit van de Zwolse bedrijven. Deze no-nonsense houding vraagt om een andere marktbenadering. Waar we in Amsterdam op voordeur kloppen om onze diensten aan te bieden, hebben we in Zwolle een uitnodiging nodig. Hier komen ook niet door de voordeur, maar mogen we uitgenodigd ‘achterom’ binnenkomen. Eenmaal binnen worden we warm ontvangen en op vriendelijk verzoek voorgesteld aan andere organisaties. Een tactiek die onder de Business managers wellicht beter beter bekend staat als de PWK - de positief werkende klant - strategie.

Mens en mentaliteit als constante De verschillen daargelaten ademt ook de locatie Zwolle het LinkedLabels clubgevoel. Dit herken je bij binnenkomst direct aan de look en feel van het interieur. Zelfs aan de thee- en

Stap binnen in kantoor Zwolle

In een korte fotorondleiding* vertelt Falko over de charme van onze nieuwste thuisbasis, de Zwolse mentaliteit en hoe zijn werkweek eruit ziet.

* Onder het mom beginnersfout: dit moest dit een videorondleiding worden. De opnamens bleken helaas niet bruikbaar.

koffiekopjes is gedacht (!) Maar de grootste overeenkomst is volgens Falko te herkennen aan mentaliteit van de officers. Op de wand achter de computerschermen staat de NRG-slogan “Resultaat van binnenuit”, die intrinsieke motivatie is wat ons uniek maakt en verbindt merkt Falko op.

Vertrouwd Zwolle Op de vraag of locatie Zwolle al als een tweede thuis voelt, antwoordt Falko overtuigd: “ja, enorm. Aan de gracht van de binnenstad, met de stadspoort op de achtergrond, zie en hoor je een paar keer per dag een sirene voorbij komen. Dat hebben we op de andere locaties minder. Het geeft een leuke dynamiek. Dus zeker vertrouwd, maar ook een klein beetje anders.”

Benieuwd geworden? Wil je het nieuwe kantoor in levende lijve zien? Hop dan vooral eens langs na de corona maatregelen!

NRG-Office Burgemeester van Roijensingel 19a 8011 CT Zwolle