Ontwikkelingen LinkedLabels

Business Management

Aan het begin van de maand leek er nog geen vuiltje aan de lucht. Afspraken stonden in de agenda, de telefoon vaak in de hand en met het team schakelen om matches te maken was de dagelijkse gang. Nu zo aan het einde van de maand zijn wij vanuit huis aan het schakelen om te infomeren wat de impact is van de Coronacrisis bij onze relaties. Afspraken proberen wij zoveel mogelijk telefonisch door te laten gaan. De impact voor sales: we zien overall dat de werving en selectie aanvragen teruglopen en de aanvragen op het gebied van interim komen vooral uit de Retail hoek. Voor Business Management is de focus voor de aankomende maand om goed in contact te blijven met onze relaties, scherp te zijn op kansen, mee te denken met onze klant over oplossingen over obstakels, maar vooral goed samenwerken in deze tijd!

Recruitment

Recruitment staat momenteel in het teken van alle ballen hoog houden vanuit verschillende huiskamers. En dat is een flinke uitdaging. Want niet alleen wij, maar ook onze opdrachtgevers moeten hun selectieproces omgooien door mensen niet meer live te spreken. Het geeft ons ook direct de kans om te zien welke nieuwe manieren van werken we na deze bijzondere tijd kunnen omarmen in ons standaard selectieproces.

Marketing & Communicatie

Een greep uit de activiteiten waar wij mee bezig zijn: we maken de planning 12 weken vooruit voor marketingacties die direct bijdragen aan het primaire proces (business management en recruitment). Interne communicatie staat dagelijks op de agenda; van noodzakelijke informatie vanuit LinkedLabels tot luchtige acties, die passen bij ons als groep. Social media strategie├źn en contentplanningen van de labels krijgen een update; welke boodschap kan nu juist wel, welke niet? Whitepapers die we in de toekomst kunnen gebruiken in campagnes, werken we nu uit. En voor alles geldt: we kijken kritisch naar ons speelveld dat verandert per dag. Ofwel wat we vandaag bedenken, kan soms morgen niet doorgaan of vraagt om een andere boodschap dan in eerste instantie bedacht. Creativiteit en ondernemerschap pasten al wel bij ons, maar deze kernwaarden komen wel heel goed van pas!