GoodHabitz reviews

Begin dit jaar introduceerde HR het online trainingsplatform GoodHabitz. In de afgelopen maanden gingen een aantal collega's met de cursussen aan de slag. Hoog tijd voor een review dus!

Dirk volgde de cursussen

80/20 regel | Office 365 | Scrum

“GoodHabitz geeft je de mogelijkheid om e-learnings op te delen. Hierdoor kun je losse modules afwerken, voor mij persoonlijk een fijne manier van werken. Daarnaast is de ‘suffe’ leerstof in een fancy jasje gehesen waardoor je er makkelijker doorheen fietst.”

Robbert volgde de cursussen

Excel | Engels

"GoodHabitz is de perfecte manier om aan je eigen ontwikkeling te werken, waar en wanneer je maar wilt. Het zijn interessante, inhoudelijke cursussen met een goed tempo. Zelf ben ik bezig met een cursus Engels, heb ik wat Excell skills opgefrist en wil ik beginnen om de mogelijkheden van office 365 te ontdekken."

Sandra volgde

Coachend leidinggeven | Ieder project een succes

"GoodHabitz is een gevarieerd platform waar je altijd een cursus kunt vinden om jezelf te ontwikkelen op gebied van hard, maar ook soft skills. Als je nu echt niet weet waar je moet beginnen kan de online test op basis van je profiel een aanbeveling doen. Daarnaast zijn de cursussen logisch opgebouwd in hoofdstukjes. Door deze hoofdstukjes uit te smeren wordt een leerdoel wat behapbaarder, of je haalt juist gericht de leerpunten eruit die je verder kunnen helpen!"

Daniëlle volgde/ volgt de cursussen

Vitaliteit | 80/20 regel | Gewoon goed schrijven

"Ik vind het programma erg fijn. Het is overzichtelijk en er is genoeg keuze in trainingen op verschillende onderwerpen. Je moet er wel even goed voor gaan zitten en het niet te overhaast willen afronden, dan leer je er niet zoveel van. Ik volg nu de cursus vitaliteit (erg belangrijk in deze tijd) en wil nog beginnen aan de Excel cursus."

Amanda volgde

Understand Business English

"Omdat ik bij Upfield bijna de gehele dag Engels spreek en schrijf, was deze cursus een mooie aanvulling. Leuke cursus waarin met zowel video als tekst wordt gewerkt en vooral duidelijk wordt uitgelegd waarom en wanneer je bepaalde woorden en zinnen moet gebruiken."