GoodHabitz cursussen

Doen waar je blij van wordt

Ondanks de vele uurtjes aan de keukentafel of op zolder wil je vitaal, gemotiveerd en productief blijven. Toch kun je het niet helemaal uitsluiten; de muren komen zo af en toe op je af. Extra belangrijk in de tijden is om positief te blijven. Probeer zoveel mogelijk de voordelen van deze situatie te zien en gun het jezelf leuke dingen te doen. Bekijk de onderstaande cursussen 👇

Online samenwerken

Het blijft wennen. Nederland werkt nu een paar weken vanuit huis en iedereen ervaart hoe lastig dat soms is. Een goede online samenwerking is belangrijker dan ooit. Maar hoe blijven je medewerkers ondanks de afstand betrokken bij je organisatie? Want ook nu je thuis werkt, kun je de gevoelsmatige afstand tussen jezelf en je collega’s zo klein mogelijk houden. 'Perceived Proximity' noemen we dat. In deze video in de training 'Online (samen)werken' leggen we je uit hoe dat werkt. Toon 'm aan je collega's en inspireer ze om ook de rest van de training te volgen.

Vitaliteit

Hoe zit het met jouw eet-, beweeg- en slaappatroon? En blijf jij in contact met jouw omgeving? In deze training neem je ze stuk voor stuk onder de loep en met kleine veranderingen maak je een groot verschil!