Collega update

Onze club blijft groeien! Ook deze maand mochten we weer een aantal nieuwe collega's welkom heten.

Nieuwe collega's


Jaap Schrijver

Officer bij NRG-Office

Deze week is Jaap gestart als Productieplanner op opdracht bij Friesland Campina. Eerder heeft hij gewerkt voor Jumbo, Zwanenberg Food Group en Offerman. Welkom Jaap!

Mark Koolwijk

Officer bij NRG-Office

Vanaf 1 mei komt Mark in dienst als Officer. Als projectmedewerker was hij al bij JDE actief als Allround planner en deze opdracht wordt verlengt. Succes en veel plezier Mark!

Vertrekkende collega's

Zoals het in de detachering gaat; Officers komen en gaan. Afgelopen maanden hebben we vele nieuwkomers met enthousiasme begroet. Deze maand nemen wij ook met ‘enthousiasme’ (en een traan) afscheid van onderstaande collega's. We zijn als club trots op de mogelijkheden die deze collega's aangeboden kregen en trots dat ze mooie stappen hebben kunnen maken in hun carrière. Wij hopen uiteraard dat wij ons steentje hieraan hebben kunnen bijdragen.

Zeker geen vaarwel, maar tot ziens!


Naomi Vijftigschild

Na 3,5 jaar en verschillende interimopdrachten nemen we afscheid van Naomi. Ze gaat op zoek naar een mooie uitdaging waarbij ze een combinatie de “harde” proces/it-kant en de “zachte” veranderkundige kant kan maken.

Veel succes en succes Naomi!

Jeppe Westerhof

Na iets meer dan 3 jaar en 3 verschillende opdrachten gaat Jeppe de club verlaten. Hij gaat zijn carrière voortzetten als keyuser/warehouse management specialist bij Euroma in Zwolle.

Veel plezier Jeppe!

Louke Mom

Na een drietal mooie projecten nemen we afscheid van Louke. Vanaf 1 mei start ze als Supply Chain Specialist bij Müller Nederland (bekend onder het merknaam Almhof).

Succes Louke!

Amanda Henderson

Per 1 mei gaat Amanda starten als Supply Chain Expert bij Eneco. In het afgelopen jaar heeft zij de rol van Material Planner bij Intertaste en Upfield vervuld.

Succes Amanda!

Nikki Snijders

Bij JDE heeft Nikki de afgelopen 1,5 jaar gewerkt als Planning Specialist. Per 1 mei gaat ze vast in dienst bij JDE en maakt een mooie stap naar project specialist bij de Demand & Supply afdeling.

Veel plezier Nikki!

Bas van Geffen

Na 2 jaar nemen we afscheid van Bas. Hij vervulde onder andere een opdracht bij JDE als Planning Specialist en maakt nu de overstap naar JDE.

Veel succes Bas!

Elise de Reijer

Nadat zij drie jaar verschillende mooie opdrachten heeft vervuld als Officer bij NRG-Office, nemen we afscheid van Elise. Zij maakt een mooie stap en gaat aan de slag bij JDE als Finance and Supply chain improvement lead in het Global team.

Veel succes Elise!

Vincent den Heeten

Afgelopen jaar heeft Vincent twee uitdagende rollen mogen vervullen bij Douwe Egberts als planning specialist en materiaalplanner bij Intertaste. Komende week start hij een nieuwe uitdaging bij Prodrive Technologies in Eindhoven als Demand Planner.

Succes Vincent!